Hedret ofrene etter Utøya

a_krohn_test_11_4.jpgAnders Krohn fikk tydelig merke at nord amerikanerne bryr seg om de siste dramatiske hendelsene i Oslo og på Utøya da han i helgen kjørte sin 10-runde i Indy Light serien. 

Anders Krohn kjørte inn til 6. plass i Canada, men det kom i skyggen av alle som signerte bakvingen på formelbilen.
-Teamet lot hundrevis av race fans signere bakvingen på formelbilen for å støtte Norge og alle ofrene. Det var utrolig å se hvor mange folk som virkelig bryr seg og er bekymret. Det er tøft å være så langt hjemmefra når Norge er i landesorg. Derfor var det herlig at IndyCar var med på dette for å vise hvor mye Nord Amerika bryr seg om Norge, sier Anders Krohn.

Sportslig ble det nok en tøff helg for Sandnes-karen.
-Det ble en trøblete helg i Trois Rivieres i Canada. Jeg fikk dessverre ingen trening i det hele tatt da vi hadde girkasseproblemer. Dette gjorde at vi kjørte kvalifiseringen helt i blinde på oppsettet på bilen, og ble derfor bare nummer 10, sier 23-åringen.
Krohn fikk en god start og kjørte seg raskt opp til 8. plass, en posisjon han beholdt i den første halvdelen av løpet.

-Jeg klarte å kjøre meg opp yterligere to plasseringer, da det begynte å styrtregne. Å kjøre på vått underlag på en gatebane er noe av det mest krevende vi gjør med disse bilene. Med tanke på forholdene og tekniske problemer i forkant må jeg si meg storfornøyd med 6. plassen, sier Krohn, som nå ser frem til et nytt løp allerede førstkommende helg.

-Teamet har vært gjennom mange problemer med bilen, og det setter oss selvsagt tilbake i forhold til de andre teamene. Neste løp kjøres allerede til helgen igjen i New Hampshire. Da er det tilbake til ovalracing igjen, og så langt i år har vi vært sterkere på disse banene enn vanlige baner, sier racingsjåføren.