Heftig motorshow i Norges største lekestue!

pshs-2.jpgPå fredag og lørdag er det igjen duket for Solberg Extreme Motor Show i Telenor Arena på Forneb,  og i år blir det enda større og bedre!

Da Solberg Extreme Motor Show i fjor asfalterte over kunstgressmatta med det resultat at de fylte Telenor Arena på Fornebu til randen med 15.000 jublende tilskuere (og ytterligere 3 000 som ble stående utenfor i håp om å få en billett) lå det i kortene at det ville komme en oppfølger.

– Pågangen er enorm i år også, sier Petter Solberg. – Vi har utvidet med en kvalifiseringsdag på fredag, som også er åpen for publikum. Her blir det mulighet til å se mye heftig kjøring, bli kjent med biler og sjåfører – samt være med i trekningen om å vinne en splitter ny Citroën DS3! Det er plass til maks 15.000 på Telenor Arena – så oddsene er gode!

Showet som inneholder dueller og oppvisningskjøring av alle tenkelige slag innen motorsport er unikt i Norge og forøvrig et av de få motorshow i verden med kjøring på bane som blir holdt innendørs. Dette var suksessformelen i fjor, og blir vedlikeholdt i år, men enda bedre; – I år blir det ny bane, mer underholdende kjøring og helt nye ting på programmet.

Solberg-brødrene har bemerket seg med rå kjøring i mange år og trenger nok ingen videre introduksjon. Til sin lekeplass på Fornebu har de fått med seg det beste fra lokal norsk motorsport og et knippe av sine beste kolleger i den øverste divisjonen internasjonalt. Blant dem Dani Sordo og Armin Schwarz. – Det passer perfekt inn i kalenderen. WRC-sesongen er akkurat ferdig kjørt, og hvilken bedre måte å avslutte sesongen på enn å kjøre oppvisning for en stadion tettpakket med motorinteresserte, forklarer Henning Solberg. – Det er lenge til de får kjøre løp igjen, så det er nok deilig å få kjørt litt fra seg i «rolige» omgivelser før vinterhvilen.

Men det er ikke bare oppvisningskjøring med bil som står på programmet; Solberg-brødrene har utvidet horisonten og invitert den norske FMX-stjernen André Villa til å holde et høytsvevende show – og avslutte kvelden med et utrolig verdensrekordforsøk. – André skal ta baklengssalto på FMX-motorsykkel samtidig med to andre, på hendholdsvis motorsykkel og snøscooter, og lande på samme rampe! Dette har aldri blitt gjort før – verken i Norge eller internasjonalt, så dette er en sjelden sjanse til å være med på noe stort!

Det vil også bli en heftig kjendisduell mellom Lasse Kjus og Ole Einar Bjørndalen. De to motorinteresserte sportsheltene vil bruke sitt fulle konkurranseinstinkt og gi full gass fra start til mål. Måtte den beste vinne!

Så det er bare å finne veien til Fornebu og Telenor Arena 26.-27. november og ta del i Solberg Extreme Motor show – Norges heftigste motorshow, i Norges største lekestue!