Hege testet Formel Renault

067_460.jpgHege Meling Kvia kjørte Formel Renault 2.0 med Pål Varhaug i Frankrike i forrige uke. Testen gikk på Circuit de Bresse i Frountnaud i Frankrike.

I vår arrangerte Pål Varhaug i samarbeid med NAF Motorsport Gjesdal en utstilling av sin Formel Master-bil på NAF Senteret her i Stavanger. I den forbindelse hadde NAF Motorsport Gjesdal ett lotteri med hovedgevinst en test i Formel Renault og en fri reise på løp med Pål Varhaug i Formula Master.

Hege Meling Kvia vant hovedgevinsten med test i Formel Renault og Jimmy Rødberg vant tur med Pål

I forrige uke var tiden kommet til at Hege Meling Kvia skulle få reise til Frankrike sammen med Pål Varhaug på test i Formel Renault 2.0.

Det er trolig første gang en norsk jente tester Formel Renault 2.0 på dette nivå. Bilen er den samme formelbilen Pål Varhaug kjørte det sveitsiske mesterskapet i 2007 og det italienske mesterskapet samt Eurocupen i 2008. Totalt 42 løp og minst 80 tester ble utført i hans Formel Renault karriere som er en av de beste prestasjoner i Formel Renault. Derfor var det spesielt å være instruktør for en norsk jente fra Jæren denne dagen. Ja faktisk så spesielt at Pål utrykket at han passet bedre som fører en som instruktør.

Hege Meling Kvia har i mange år vært en aktiv gokartfører i NAF Motorsport Gjesdal. Familien har i en årrekke hatt motorsporten som en stor del av deres fritid og hobby.