Henger med i toppen

K_Johansen_15_mai
For Kenneth Johansen startet det bra på lørdagen med to topp fem tider. Søndag var det problemene som dominerte, men han kom seg likevel til B-finalen og sikret viktige NM-poeng under den fjerde NM-runden i rallycross på Gardermoen.

– Med andretiden på trening og en fjerde-, femte- og åttendetid i de tre første omgangene lørdag, så det lyst ut for det som skulle skje søndag, med fjerde omgang og finaler, sier Kenneth Johansen, som likevel skulle oppleve å bli torpedert av en konkurrent i fjerde omgang, med omfattende skader på bilen.
– Må bare få takke Ben-Philip Gundersen for kunstnerisk hjelp ved retting av bakakslingen, sier han, som likevel skulle treffe nettopp Herr Gundersen i B-finalen.
– Vi kom bare 100 meter før vi begge knallet sammen og det var sluttkjørt for begge to.

Kenneth Johansen ligger fremdeles uoffisielt på fjerde plass sammenlagt i NM i sin klasse, med 11 poeng opp til Ben-Philip Gundersen på tredje.
– Kampen om gullet og sølvet er kjørt, men tredjeplassen er innenfor rekkevidde, så vi knaller på videre og ser frem til finalehelgen på Momarken om fjorten dager.