Henning fornøyd med test

h_solberg_test_gol.jpgHenning Solberg og Cato Menkerud har gjort unna siste test før Rally Norway, og var superfornøyd etter helgens kjøring.

-Vi har kjørt over femti mil i full fart på Golsfjellet, og nå er vi klare. Vi har oppsettet klart, og har gjort oss godt kjent med de nye dekkene, dette blir morsomt, sier Henning Solberg. Han har aldri testet så mye foran noe løp, som han har gjort nå, og det har ikke gjort selvtilliten bedre.

-Det er bare å ha det klart for seg. De andre må finne seg i å kjempe om andreplassen i Rally Norway, sier Henning.

Piggdekkene som brukes i årets Rally Norway er mye bredere og ganske annerledes enn de man har brukt før, og de som brukes i for eksempel norske og svenske nasjonale løp. Det har skapt en viss skepsis hos førerne, men både Henning og de andre som har testet dem melder om at de fungerer bra.

-Det kommer litt an på forholdene. I løs snø kan de nok være litt dårligere, men på harde og isete veier er de like bra, sier Henning. Dekkene har samme pigger som tidligere.

Det var ved Rotheim på Golsfjellet Henning og Cato gjorde unna sin test. I dag (mandag) skal de være med for å hjelpe sine teamkollegaer Urmo Aava og Matthew Wilson, mens de alle inntar Hamar mandag kveld for å gjøre seg klar for gjennomkjøring av løypa til Rally Norway.