Henning i Citroën i Canada

H_Solberg_14_aug
Fredag  setter Henning Solberg seg bak rattet i en Citroën DS3 Supercar for å kjøre VM-runden i rallycross i Canada for Monster Energy World RX Team.

Henning Solberg har i år kjørt 4 VM-runder i Rallycross, og har imponert bak rattet i en SAAB 9-3 for Per Eklund Motorsport. Nå er han imidlertid hentet inn av Monster Energy World RX Team som erstatter for Liam Doran, for å kjøre en Citroën DS3 Supercar i Canada. I følge Monster Energy World RX Team har Liam Doran dessverre ikke mulighet til å kjøre dette løpet, og valget falt da på Henning.

Henning Solberg:
– Dette gleder jeg meg til, og jeg kjører selvfølgelig for seier! Er egentlig litt stolt over at teamet valgte meg som erstatter. Fikk forespørsel for et par uker siden om jeg kunne steppe inn, og sa ja med en gang. Jeg har ikke kjørt bilen før, og første gang jeg prøver blir under treningen på fredag morgen, men jeg satser på at det går bra denne gang også! Gleder meg også til å være med Monster Energy World RX Team!

Henning Solberg kommer rett fra Rally Finland, hvor han, på tross av hele fem punkteringer, kjørte inn til en hederlig niende plass totalt.

VM-runden i Rallycross – Canada, kjøres over en dag, både trening, kvalifisering og finaler kjøres fredag 8 august. I tillegg til Henning er det 3 nordmenn på start-listen for løpet; Petter Solberg (som også leder VM sammenlagt) samt Andreas Bakkerud og Sverre Isachsen.