Henning var skuffet

henning_ac_1_500.jpgHan har det med å være blid og hyggelig uansett, men etter siste dag av Akropolis Rally var Henning Solberg veldig skuffet. Heller ikke Eyvind Brynildsen hadde flaksen på sin side på slutten.

Det var nær ved en aldri så liten sensasjon i Hellas da Petter og Henning var på vei mot pallplasseringer begge to. Men det skulle ikke gå for Henning denne gangen. Motortrøbbel gjorde at han falt fra den flotte 3. plassen han hadde etter lørdagens kjøring, og ned til 8. plass.

-Jeg er veldig skuffet over å ha ramlet ned alle disse plasseringene etter at vi har arbeidet så hardt i dette løpet. Vi han virkelig hatt fokus på og konsentrert oss hardt om å spare bilen og dekkene for å komme helskinnet gjennom. Jeg var kjempehøyt oppe etter at vi avsluttet lørdagen på 3. plass, men så skjer altså dette. Motoren stopper helt uten videre, og ingen finner feilen, sier Henning Solberg. Men som vanlig er han ikke deprimert lenge.

-Nå ser vi allerede frem til Tyrkia. Selvtilliten er på topp etter det vi egentlig har prestert her, sier Henning.

8. plassen ga Ford-føreren ett poeng, og Henning ligger nå på 8. plass sammenlagt.

Heller ikke Eyvind Brynildsen hadde flaksen på sin side. Han lå på 6. plass etter nest siste etappe, men så var det slutt. En stein hadde kilt seg fast mellom beskyttelsesplata og bunnpanna på hans Mitsubishi, og den lagde hull i bunnpanna slik at olja rant ut. Andres Aigner vant gruppe N. Martin Raum kjørte inn til 2. plass, men ble senere utelukket på grunn av feil bremseskiver på sin Mitsubishi. Dermed kunne det med andre ord fort blitt en 5. plass på Eyvind og Maria Andersson.

VM-stilling, førere, etter 7 av 15 runder
1. Sebastien Loeb, 50
2. Mikko Hirvonen, 49
3. Chris Atkinson, 31
4. Jari-Matti Latvala, 26
5. Dani Sordo, 25
6. Petter Solberg, 17
6. Gigi Galli, 17
8. Henning Solberg, 12
14. Andreas Mikkelsen, 4