Henrik tar opp kampen i Frankrike!

Etter at det ikke ble noen plass i finalen i Canada er Henrik Krogstad veldig fokusert fremfor den sjette runden i RX2 International Series.

Når det gjenstår bare to runder i mesterskapet og det potensielt er sju førere som kan ta hjem den sammenlagte seieren er det veldig viktig å få med seg så mange poeng som mulig. Henrik ligger nå etter Canada, fremdeles på en tredjeplass. Etter å ha gått glipp av en del viktige poenge i Canada, er det viktig å vær taktisk for å få med seg mest mulig poeng i de siste to rundene av serien.

Circuit De Lohéac er en kjent bane for Henrik. I oppkjøringen til sesongen hadde Henrik noen dager med testing nettopp på denne banen. Dette ser vi på som en stor fordel.

Bretagne World RX of France

Dette er den åttende runden i Fia World Rallycross mesterskapet og den sjette runden i RX2 Interntional Series hvor Henrik Krogstad konkurrerer.

Denne runden blir holdt på Circuit De Lohéac, som er et motorsportsanlegg som ligger i Bretagne region i Frankrike. Detter der den desidert største eventen på kalenderen, med forventet tilskuertall på 75.000 personer. Lohéac er et lite tettsted hvor det er ca.700 fastboende personer.

Live på NRK og Facebook

Søndag 02. September, kl.14:00 vil sendingen fra løpet gå på NRK1.
Under helgens VM-Runde vil det bli vist en oppsummering av kvalifiseringsrunde som har blitt kjørt gjennom løpshelgen. Samt vil semi-finaler og finaler bli sendt direkte.

Kvalifiseringsrundene til RX2 blir sendt live på Facebook gjennom helgen. Følg siden Henrik Krogstad (Idrettsutøver) på Facebook for nærmere info.