Henrik var ikke fornøyd

H_Furuseth_14_juni 5
Henrik Furuseth, som er en del av Junior Team Norway, var ikke fornøyd med sitt resultat i årets 7. runde av USF2000 Championship som ble kjørt forrige helg. Det ble 13. plass på Henrik på ovalbanen.

Årets eneste løp på ovalbane ble kjørt på Lucas Oil Raceway kvelden før det historiske IndyCar løpet Indianapolis 500. Dette er verdens største sportsarrangement med over en halv million tilskuere tilstede på løpsdagen.

Ovalbanen Lucas Oil Raceway er 1 km lang og ligger i nærheten av den legendariske banen Indianapolis Motor Speedway. Løpshelgen begynte ikke så bra, Henrik slet med farten og oppsettet på bilen under trening. Alle førerne i teamet var et stykke bak de raskeste i alle treningsomgangene og teamet hadde mye som måtte gjøres før kvalifisering og løp.

Dessverre gikk ikke kvalifisering noe bedre, de slet fortsatt med oppsettet på bil og den fungerte ikke som Henrik ville, måtte derfor ta til takke med 15. startspor i løpet.
-Løpet var veldig vanskelig fra 15. startspor, jeg tok 2 plasseringer i starten og lå på 13. plass resten av løpet. Dessverre fikk vi ikke bilen til å fungere som vi ville denne helgen, det var en skuffende løpshelg for hele teamet, fortalte Henrik etter løpet.

Vinner av løpet ble Aaron Telitz. Sammenlagt i serien ligger Hwenrik på en 14. plass. Neste løp er i Toronto 19.-20. juli.