Herbjørn jublet på Momarken

Momarken_3
Herbjørn Haug er en fører som viser følelser, og da han kjørte inn til seier i lørdagens NM-runde på Momarklen slapp han virkelig jubelen løs.

Det var en lang dag og mye god kjøring under NM-runden på lørdag. Det var riktignok noen harde dueller i finalene, men verdige vinnere til slutt i løpet.

I supernasjonal over 2000 ccm ble det som nevnt seier til Herbjørn Haug fra KNA Vålerbanen i Mercedes. Denne klassen er knallhard for tiden. Tord Linnerud og Tommy Rustad, som begge gjorde det bra under EM-runden på Lånke forrige helg, endte på henholdsvis 10. og 13. plass.

I A-finalen var det Rune Engesvoll som fulgte nærmest Herbjørn. Mens hjemmefavoritten Børre Håkelia fra NMK Trøgstad tok 3. plassen. Både Engesvoll og Haug var på pallen i Supernasjonal under EM-runden på Lånke også, så de viser stabil form om dagen. Stian Haugan, som har dominert klassen de siste årene, ble henvist til 4. plass på lørdag.

momarken_2

I supernasjonal 1600-2000 ccm ble det seier til Lars Øivind Eneberg. Han var mindre suveren enn under EM-runden på Lånke, men hadde en emeget sterk A-finale i sin Ford Fiesta. Unge Jonas Dalseth Jacobsen fra NMK Hålogaland tok en populær andreplass, mens Jan Gabrielsen tok tredjeplassen.

momarken_1

I supernasjonal inntil s1600 ccm var Trond W. Marthinsen fra NMK Larvik igjen på toppen av pallen. Han vant foran Thommy Tesdal og Asgeir Taraldsen.

Momarken_4

Også i Supercar var det tre deltagere denne gangen, og vinner ble Håkon Gjesdal Nilsen i Volvo S40, eter at Frank Valle i sin Ford Fiesta lenge så ut til å ha A-finalen under kontroll.

Momarken_jun

I Juniorklassen ble det seier til NMK Vikedals Joackim Rønnevik. Han ble fulgt av Lise Marie Sandmo og Martin Svendstad.

Komplette resultatlister