Holtens klare for finale

Holtens_14_aug
Åsmund og Daniel Holten er klare for finalen i RallyX som går på Solvalla ved Stockholm til helgen. Daniel Holten har stilt siktet inn mot en pallplass både i løpet og sammenlagt.

Etter tredjeplassen i den forrige runden på Ring Knutstorp er Daniel Holten lysten på å gjenta suksessen, og kjøre seg inn til en ny pallplassering.
– Det er tett i mesterskapet, og det blir kamp både om gullet og bronsen under finalen på Solvalla. Det er bra og skaper større interesse for RallyX og finaleløpet, sier Daniel, som har tenkt å blande seg inn i medaljekampen.

Foran finalen ligger han på delt fjerdeplass sammen med den andre nordmannen i klassen, Ole Christian Veiby, og de har seks poeng opp til Robin Larsson på tredje.
– Det blir kamp om den siste medaljen, og skal jeg ha en mulighet til å kapre den må jeg kjøre veldig godt og ha ett resultat som sist, helst bedre, og så må jeg nok i tillegg være litt heldig, sier Daniel.

Daniel har tro på at det blir folksomt på Solvalla, der RallyX, som sist runde på Ring Knutstorp, blir kjørt sammen med STCC.
– Det jobbes for at det skal bli et bra stevne og en fin avslutning for RallyX 2014. For meg er banen ett nytt bekjentskap, men det er likt for alle så det betyr ikke noe, slutter han.

Også Åsmund Holten kjører sesongavslutningen i RallyX i klasse Supercar Lites.

Sammenlagt i Supercar i RallyX foran finalen:

1. Sebastian Eriksson, Olsbergs MSE, 61
2. Johan Kristoffersson, Volkswagen Dealer Team, 56
3. Robin Larsson, Larsson Jernberg Motorsport, 45
4. Ole Christian Veiby, Volkswagen Dealer Team, 39
4. Daniel Holten, Olsbergs MSE, 39
6. Linus Westman, LiWe RX Skoogs bränsle, 17