Holte satser i USA

holte_usa-avtale.jpgFrode Holte ser mot USA og har signert en avtale med Michael Crawford Motorsports. Holte blir førstefører i teamets satsing på Global Rallycross Championship samt i X-Games XVIII.

Frode Holte har tidligere deltatt i EM i Rallycross, og skal nå være førstefører i Michael Crawfords Motorsports satsning i Global Rallycross Championship samt i X-Games XVIII. Begge mesterskapene vil foregå i USA.

Frode Holte ser veldig lyst på dette sammarbeidet, og dette er en satsning som garantert vil være med å kjempe i toppen av GRC og X-Games. Motorsport i USA er enormt populært, og Rallycross er en gren som er i sterk vekst. I 2012 er det planalgt til sammen sju løp, hvor av tre av dem er i forbindelse med X-Games XVIII.
Frode Holte er dermed den første føreren fra Norge som satser på full sesong i den Amerikanske versjonen av Rallycross.

Det tidligere Indy Teamet, i sammarbeid med Frode Holte Motorsport, vil videre føre satsningen og utviklingen av det nåværende Volvo C30 karosseriet. Dette vil foregå i sammarbeid med JRD Motorsport som igjen er en del av Panoz automotive development organization.

holte_usa-avtale2.jpg
JRD Motorsport nylig annonserte sitt nye teknologiske sammarbeid med et av Europas mestvinnende Rallycrossbil utviklere. Karosseribygger Ingvar Gunarsson Motorsport AB fra Öxnevalla, Svergie. IGMAB vil støtte JRD Motorsport med all sin teknologi. IGMAB har tidligere bygget flere biler som har vunnet EM i Rallycross. Han er også bygger og utvikler av Volvoen som Frode Holte og MCM skal kjøre i 2012.