Holten & Holten kjører i Sverige

Holten x 2
Torsdag kveld er det tilbake igjen til den svenske serien RallyX for Åsmund og Daniel Holten. Begge håper på videre fremgang og gode resultater.

Etter mye kjøring på Lånke i forbindelse med VM-runden der sist helg, og testing i Høljes dagen etter, føler Daniel Holten at han stadig er bedre forberedt når han setter seg bak rattet for å kjøre sin Ford Fiesta Supercar.
-I alle løp er det viktig å være med helt fra start, og til mer kjøretid jeg får i bilen til bedre forberedt er jeg til det som skal skje under løpene, sier Daniel, som også føler han er bra kontroll når det gjelder banen i Strängnäs, like ved Stockholm.
– Det var på denne banen vi testet da jeg kjørte bilen for første gang i vår. Banen er teknisk med hopp og partier der det går veldig fort, og deretter svinger det går veldig sakte.

Etter to løp i RallyX er det bare to runder igjen i serien når løpet på Strängnäs er unnagjort. Daniel ligger på en delt fjerdeplass i sammendraget, sammen med Henning Solberg, og har ti poeng opp til Robin Larsson på tredje plass.
– Gleder meg til å kjøre på Strängäs. Målet er finale som jeg greide i Arvika, og er jeg der er det bare å jobbe på for å komme lengst mulig opp på resultatlisten til slutt.

Også Åsmund Holten er klar for ny innsats på rallycrossbanen, og som Daniel var han også i Strägnäs og testet sin Supercar Lites i april da sesongen startet.
– Fint å ha kjørt der tidligere for da vet jeg mer hva jeg går til. Det er en litt smal bane der det er viktig å treffe den rette linjen, sier Åsmund, som har kjørt flere ganger med bilen nå med ulike oppsett, men har slitt med at den ikke alltid går der han vil den skal.

-Vi har jobbet med å få bilen til å understyre mindre, og håper det slår positivt ut i Strängnäs. Målet er semifinale, og så håper at jeg unngår for mye tull i de innledende omgangene.