Holten kjører i Italia

D_Holten_14_mai
Etter at Daniel Holten er ferdig med kjøringen i Supercar der han ble nummer to under finalen i RallyX på Solvalla, står to runder igjen i VM-serien RXLites.

Foran den nest siste runden i RXLites i Italia ligger Daniel Holten på en fjerde plass i sammendraget. Nå ser han frem til å kjøre på en bane som er ny både for hans klasse og for Supercar.
– Det blir en helt ny opplevelse for hele VM-sirkuset å komme til Franciacorta i Italia, men løpet kjøres på ett anlegg og bane der det tidligere har blitt kjørt Formel 1 løp, og jeg ser virkelig frem til å få med meg dette, sier Daniel, som ser muligheter siden dette er en ny bane for alle.
-Bilene i RXLites er helt like for alle førerne, og når vi nå kommer til en bane der ingen har kjørt tidligere, er dette også en faktor som er med på å gjøre det ekstra spennende, og gjør at alle i klassen har likt utgangspunkt.

Selv om Daniel Holten håper på å kjøre topp fem tider i de innledende omgangene vet han at det blir tøft.
– Det store målet for helgen er å få kjøre en ny finale. Det er 12 biler som stiller til start i klassen og jeg må være blant de tre beste i en av semifinalene for å komme meg videre til kjøring i finalen som avgjør sluttplasseringene, og er jeg der kan alt skje, slutter han