Holten klar for EM

volvo-c30-daniel-holten.jpg
I løpet av helgen har rallycrossbilen Daniel Holten skal kjøre på Lånke og i Höljes fått på seg Holten Motorsport sine farger.

Etter tredjeplassen under den tredje NM-runden på lørdag var det full fart tilbake til Vikedal for Daniel Holten og teamet, for å gjøre klar rallycrossbilen han skal leie under den norske og svenske EM runden, og som eieren Frode Holte har gitt navnet Donna. Bilen skal kjøres i klassen SuperCar under den norske og svenske EM-runden. Dette er klassen som tidligere het Divisjon 1, og som Martin Schanche har seks EM-titler i, og som Sverre Isachsen har vunnet de tre siste årene.
– Vi hentet bilen i sist uke, og gjorde den klar til lakkering, og nå er det gjort, sier Daniel.
Holten Motorsport sine sponsorlogoer er også på plass på bilen, og nå er den tilbake i Mandal, og skal transporteres opp til Lånke av Frode Holte.
-Vi reiser oppover med vår eigen buss torsdag ettermiddag og på fredag startar klargjøringen på Lånke, og de siste forberedelsene før lørdagens trening, tidskjøring, og første omgang.

EM-runden på Lånke ved Stjørdal avsluttes med to omgangar og finaler på søndag.

Deretter setter hele rallycross-sirkuset kursen mot Høljes og den svenske EM-runden som går der helgen etter 30.juni og 1. juli. Høljes ligger like over svenskegrensen ved Trysil.