Holten til topps i Italia

d_holten_14_sept
Daniel Holten gikk helt til topps i RXLites under VM-runden i Italia i dag.

Daniel Holten er selvsagt veldig godt fornøyd med dette resultatet, noe som gjør at han også rykker opp til tredjeplass i sammendraget i klassen.

Daniel har vært i toppen i RXLites-klassen gjennom hele helgen, og kunne bokføre to beste- en andre- og en tredjetid etter de fire innledende omgangene.
-Var også på topp sammenlagt etter fire omgangar og fikk dette bestesporet i semifinalen, der jeg kunne kjøre inn til seier og dermed også bestesporet i finalen, sier Daniel, som syns det var en fantastisk opplevelse å få dette til mot slutten av sesongen.
-Det har vært litt stang ut og teknisk småkluss i RXLites så langt i år, og det var godt å få det skikkelig til nå mot slutten av sesongen. Dette var kjekt.

Foran runden i Italia lå Daniel Holten på en syvende plass i sammendraget, nå blir det opprykk.
– Etter det vi har regnet ut er jeg oppe på tredje nå og det skal bli moro å være med å kjempe om medaljene under den siste runden i Tyrkia om fjorten dager, sier Daniel, som takker sin far Svein Bjarte Holten for hans innsats som teamsjef og mekaniker gjennom helgen,  og hovudsponsoren Granberg AS som har gjort det mulig for ham å kjøre både SuperCar og RXLites.
-Vet at gode resultater betyr mye for alle som er involvert i dette,  og da er det moro å gi noe skikkelig tilbake.
Resultater: http://www.rallycrossrx.com/results/rxlites/ita/2014