Høstsamlingen avlyses

Norges Bilsportforbund er dessverre nødt til å avlyse den planlagte høstsamlingen med NBF Talentutvikling den 20. til 22. november.

Årsaken er koronapandemien som innebærer at treningssenteret samlingen skulle være på er stengt, samt de nye nasjonale retningslinjene for organisert trening.

-2020 er et spesielt år, og vi har hatt maks uflaks med våre to store årlige samlinger som begge har sammenfalt med de største smitteutbruddene i Norge. Vi følger rådene til norske helsemyndigheter og er med på dugnaden for å forsøke å bremse smitten i befolkningen. Derfor må vi avlyse årets høstsamling som skulle ha vært på Sørumsand, sier sportssjef i Norges Bilsportforbund, Atle Gulbrandsen.

Til tross for et spesielt år har NBF Talentutvikling fått gjennomført de fleste av de planlagte aktivitetene under strenge smittevernregler, og det har også blitt arrangert digitale aktiviteter.

-Vi planlegger å gjøre noe digitalt nå også, og det kommer vi tilbake til i løpet av kort tid.

Den planlagte tirsdagstreningen på Trento Kjeller den 24. november er også avlyst, men da blir det arrangert en online-trening i stedet.

Alle som har betalt påmeldingsavgift får disse pengene tilbake.

-Vi synes dette er veldig leit da vi hadde gledet oss til årets høstsamling, og hadde interessante foredrag klare. Stein Rømmerud fra Norgesgruppen skulle snakke om sponsorater, vår forbundslege Thomas Heggelund skulle snakke om doping og Team Norway-fører Christian Krognes skulle snakke om datalogg. I tillegg skulle vi ha treningsøkter med Jan Åge Asgrimsplass, som også skulle snakke om hvordan bilsportutøvere bør trene. Vi kommer nå med noen digitale alternativer, også håper vi utviklingen av pandemien går i riktig retning, slik at vi så snart som mulig kan arrangere fysiske samlinger igjen, avslutter Gulbrandsen.