Hvorfor blir de beste best?

En lang vinter er unnagjort, og Norges beste bilsportutøvere har jobbet hardt med fysisk og mental trening gjennom hele vinteren.

Norges beste bilsportutøvere er ikke best på grunn av tilfeldigheter og flaks. De er best fordi de jobber svært seriøst med sin idrett, og bruker mye tid på både fysisk og mental trening. Denne vinteren har en rekke av landslagsutøverne jobbet tett med de to trenerne Jan Åge Asgrimsplass og Jon Krognes.

-Skal man lykkes i bilsport på toppnivå holder det ikke bare å være god til å kjøre bil, selv om det selvsagt er det viktigste. Man må også være i god fysisk form, sterk mentalt, spise riktig, hvile riktig og ha den rette innstillingen, sier sportssjef i Norges Bilsportforbund, Atle Gulbrandsen.

Det går knapt en dag uten at noen fra Team Norway, Norges raskeste landslag, trener med Jan Åge eller Jon, og denne vinteren har utøvere som Martinius Stenshorne, Marcus Ahlmann Sæter, Emil Heyerdahl, Dennis Hauger, Marius Barry-Berg, Niklas Abrahamsen, Frank Tore Larsen, Magnus Gustavsen, Elina Rolfsen, Philip Svendsen, Emil Gjerdrum, Karl Peder Nordstrand og Isabell Rustad deltatt.

Under er noen bilder fra vinterens treninger, som du ellers kan følge på Facebook og Instagramsiden til Team Norway: