I gamlebilen på Barbados

S_Isachsen_15_sept
Sverre Isachsen kjører til helgen dobbeltløp i Global Rallycross Championship på ferieøya Barbados. Og denne gangen stiller Subaru-føreren i fjorårsbilen.

 

– Årsaken til at jeg kjører fjorårsbilen er rett og slett logistikk. Det forrige løpet gikk i Los Angeles og vi jobber fortsatt med å utvikle årets bil. Derfor ble denne sendt rett hjem til teamet i Vermont for ytterliggere utvikling foran finaleløpet i Las Vegas, mens fjorårsbilen ble sendt til Barbados, forklarer Sverre Isachsen.

 

Isachsen har gode minner med denne bilen, og for ganske nøyaktig et år siden ble han den første Subaru-føreren noensinne som vant et løp i Red Bull Global Rallycross, da han vant runden i Seattle. Nå håper han på suksess også på Barbados.

 

– Utviklingen står ikke stille i rallycross, men fjorårsbilen er en bra bil, så jeg har tro på at jeg kan hevde meg med den også. Det er en lang bane vi skal kjøre på her i tropevarmen, og jeg tror det skal passe meg bra.

 

Red Bull Global Rallycross besøkte Barbados for første gang i fjor, og Sverre Isachsen ble den store publikumsfavoritten med sin spektakulære kjøring. Derfor er det mange fans som kommer til å heie på «The Viking Warrior» denne helgen. Helgens første løp kjøres klokken 15.30 lokal tid på lørdag, og søndagens løp går også klokken 15.30. Begge løpene kan sees på den amerikanske TV-kanalen NBC, og man kan også få live-oppdateringer på www.redbullglobalrallycross.com.

 

– Jeg skal starte helgen med et oppvaskmøte med Austin Dyne, som kjørte på meg i Los Angeles sist. Det ser jeg positivt på, og forhåpentligvis blir det ingen torpederingen denne helgen.

 

Etter årets ni første løp i GRC ligger Sverre Isachsen på en ellevteplass. Ken Block leder foran Sebastian Eriksson og Nelson Piquet Jr.