Ikke helt fornøyd på Lydden Hill

D_Holten_14_Lydden
Daniel Holten følte ikke han fikk farten helt opp på Lydden Hill, og nådde heller ikke finalen.

Utgangspunktet for dem som kjører i klassen RXLites er at bilene er helt identiske, likevel var ikke Daniel helt fornøyd med effekten i bilen sin denne helgen.
– Kjøringen gikk greit og jeg mener selv at eg ikke gjør noen feil eller annet som skulle ha betydning for farten, sier Daniel, som startet med en femte tid, før det ble en sjette, syvende og åttende tid i de fire omgangene. I semifinalen ble han nummer fire og måtte derfor se finalen fra sidelinjen.
– Ikke helt det målet som jeg hadde satt meg foran løpet. Men foran semifinalen fant vi en feil som hadde ført til at jeg ikke hadde fått fullt gasspådrag i de innledende omgangene, og manglet kanskje 7-8 prosent, og det kan ha betydd noe.

Etter to runder i RXLites- serien ligger Daniel nå på fjerdeplass, men ser fremdeles muligheter til å nå pallen sammenlagt i serien.
– Denne gangen var det også andre, som gjorde det godt i Portugal, som ikke fikk det til på Lydden Hill.
Nå blir det pause i RXLites -kjøringen frem til neste runde i Finland i slutten av juni.

Men foran det løpet er det to løp i Supercar. Først allerede nå på torsdag, med andre runde i RallyX i Arvika, før det hele topper seg 14.-15. juni da den norske VM-runden i rallycross går på Lånke. Der stiller Daniel sammen med teamkompis i Olsbergs MSE Andreas Bakkerud, som har tatt ledelsen i Supercar – klassen etter to runder.

.