Info fra Racingseksjonen: NM-finale

Vi har tidligere annonsert at vår siste racinghelg for NM- og NC-klassene på Vålerbanen den 13. til 15. september dessverre ble sammenfallende i tid med årets motorfestival på Rudskogen. Ingen

av oss ønsket dette.

I samarbeid med KNA Vålerbanen har vi forsøkt å finne alternative helger, men det er mange hensyn å ta og det har ikke vært mulig for verken Rudskogen eller oss å endre tidspunktet.

Som kjent har GT klassene 1 og 2 vært invitert til å kjøre på Rudskogen for å vise fram norsk racing, og det har vært et gjensidig ønske om å få til dette, både med hensyn til de sponsorer som følger Racing NM og for å understøtte arrangementet på Rudskogen.

Racing NM og NBF har derfor besluttet at NM klassene GT 1 og 2 kjører to tellende finaleløp på Vålerbanen lørdag den 14. september for å gi mulighet til å delta i et løp på Rudskogen søndag den 15. september.

Rudskogen holder av god depotplass til GT bilene i det gamle depoet og programmet legger opp til warm-up, tidstrening og et finaleløp på søndag.

Vi har hatt kontakt med en del av førerne i GT 1 og 2 som synes dette er en god løsning og det er tatt svært godt imot på Rudskogen at vi stiller opp.

Vi håper så mange som mulig av GT 1 og 2 førerne er med på dette, og viser norsk racing på sitt beste.

For alle øvrige klasser vil vi prøve å lage en hyggelig sesongavslutning på Vålerbanen. Tidligere verdensmester i barbecue, Bjørn Tore Teigen, vil komme med sitt team og servere en grillmiddag av godt, gammelt merke på lørdagskvelden. Alle førere (med unntak av GT 1 og 2 som vi forutsetter da er på full fart til Rudskogen) får en gratis grillbillett inkludert i påmeldingsavgiften. I tillegg kan det kjøpes grillbilletter for kr. 150,- i sekretariatet.

Kjøredisiplin er et evig tema, og det vil bli avholdt et utvidet førermøte på lørdag hvor det blir anledning til diskusjon og å stille spørsmål til juryen.

Ellers er det flere initiativ på gang om nye merkeklasser, og vi arbeider for også å kunne informere litt om dette i løpet av helgen.

Oslo 26. august 2013

Med vennlig hilsen

Racing NM, Førerforeningen GT og NBF