Informasjon fra Kartingseksjonen

Informasjon vedrørende bensin i forbindelse med NM2022 og Coil i Norswift 60.

Kartingseksjonen har i den senere tid bemerket seg at det har pågått flere diskusjoner vedrørende NM i karting, Drivstoff og Coiler i Cadetti/Mini.

Vi har vært i kontakt med CIK-FIA og det viser seg at det har vært en feil informasjon i Appendix 6.1 (Specification of the fuel). CIK-FIA har bekreftet at de vil oppdatere Appendix 6.1 med riktige verdier på disse spesifikasjonene.

Det vil si at Bensinen som skal benyttes under NM, P1 – 102 PRO tilfredsstiller de spesifikasjonene som kommer i den oppdaterte versjonen.

Når det gjelder Norswift 60 og Coiltesting i Cadetti og Mini, vil det bli satt av tid til dette under lørdagens trening hos NMK Sunnfjord i forbindelse med løpet søndag.
Informasjon om tid og sted vil bli opplyst hos arrangør. Denne muligheten vil bli gitt ved flere løp denne sesongen, men dette vil det bli opplyst om i forkant.

Vi registrere mye aktivitet på og utenfor banen om dagen og ser at det kommer ofte frem mye i gode samtaler, men vi henstiller miljøet til å holde sakstrådene saklige og med respekt for hverandres synspunkter. Dersom noe er uklart i stor grad så send henvendelsen inn til oss.

Vi ønsker med dette en riktig god sesong videre!

/Kartingseksjonen, NBF