Informasjon fra kartingseksjonen.

Etter en lang sesong med mye løp og treninger går vi nå inn i høstsesongens siste fase med løp som avsluttes hos KNA Varna med tradisjonsrike høstfinalen og 2 timer`n, og NMK Kongsberg følger opp helgen etter med ett regions løp som vil være årets siste karting løp.

NBF Kartingseksjonen ønsker og gå tidlig ut med noe info som berører 2024 sesongen:

Det har vært stilt spørsmål til seksjonen hva som skjer i junior 125 klassen. Klassen vil ut 2024 kjøres slik den er pr. dags dato.
Seksjonen vil gjennom 2024 jobbe med hvor veien går videre for klassen fra 2025.

Videre er det et stadig økende problem med støy. Det er flere og flere klubber som sliter med begrenset kjøretid osv. som ett resultat av dette.

Det vil for 2024 sesongen bli påbudt med eksosdemper for klassen Junior 125 og X30, og dette MÅ være på plass før man skal i gang med 2024 sesongen.
Hvilken type eksosdemper dette blir vil vi komme tilbake til i løpet av høsten.

Når det gjelder årets spørreundersøkelse så vil denne nå stoppes.
Det vil bli en oppsummering og gjennomgang av denne, som vil bli presentert på årets bilsportkonferanse lørdag 4. november.
Her vil det også komme nyttig informasjon for kommende sesong samt at dette vil være dette fora vi diskuterer Norsk karting i høst, så din mening og stemme kan være med å påvirke hva som skjer fremover.

Videre så ønsker vi alle som deltar i ROK Cup Superfinal, Iame Word Final og Rotax Max Grand Finals masse lykke til.

mvh
NBF Kartingseksjonen