Informasjon fra Kartingseksjonen. Søknad til CIK/FIA Academy Trophy!

NBF mottok før helgen den hyggelige beskjeden fra CIK-FIA at Norge er tildelt to plasser i CIK-FIA Academy Trophy også i 2015.
Det betyr at vi åpner for søknader til denne plassen. Søkeren må være mellom 13 og 15 år, inneha internasjonal karting lisens type ‘CIK-FIA Grade C-Junior’ (utstedes av NBF) og ikke ha en plassering blant de 15 beste i CIK -FIA Mesterskap fra tidligere. Den internasjonale lisensen er ikke nødvendig på søketidspunktet med kreves dersom søkeren skal delta i serien.

CIK-FIA opererer med korte frister for påmelding ogsøknaden må være hos NBF innen mandag 23. Mars 2015. Kortfattet søknad sendes på e-post tilstine.majorsater@bilsport.no som må inneholde navn og adresse, fødselsdato, og klubb. Ta også med en kort oppsummering av karrieren hittil, klasser og resultater.

CIK-FIA Academy Tropy serien går over tre løp, alle i samme arrangement som EM og VM for KZ og KZ2. Det betyr arrangement på øverste internasjonale nivå og en fantastisk lærings-mulighet for en videre internasjonal karriere.

Kalender:

  • 22-24. Mai 2015, Zuera (Spania)
  • 10-12. Juli 2015, Genk (Belgia)
  • 11-13. September 2015, Le Mans (Frankrike)