Startnummer skal også dette år ha første tall i rødt.
Seksjonen tar utgangspunkt i resultatlistene fra sesongen 2010 i rallycross og tildeler de 15 første startnummer i Supernasjonal klasse 1, 2 og 3.
Øvrige deltakere som vil ha tildelt startnummer kontakter NBFs sekretariat som tildeler startnummer etter prinsippet «først til mølla».

Samme prinsipp legges til grunn ved tildeling til klassen Rallycross nasjonal.

Klassene 4 og 5 i NM bakkeløp tildeles ved første løp hos arrangør NMK Modum Sigdal.

Seksjonen ber om at de som ikke er tildelt startnummer og skal kjøre i en av disse klasser tar kontakt med NBFs sekretariat for tildeling av startnummer.

Nord Europeisk mesterskap i Rallycross (NEZ)

Norge er medlem av Nord Europeisk sone i FIA og kan dermed delta med utøvere i dette mesterskapet.

Det spesielle med mesterskapet er de klasser som inngår er tilpasset det norske regelverk for klassene i supernasjonal og rallycross nasjonal.

Det har vært deltagere fra Norge i mesterskapet siden dette startet og vi har mange gode resultater, i 2010 vant Ola Frøshaug klassen Open og Camilla Antonsen vant klassen for 4 hjulsdrevne biler samt at Norge vant nasjonscupen som er innlagt i mesterskapet.

Invitasjon til SUPER RACE på EM arenaen Buxtehude, Tyskland

Rallycrosseksjonen har mottatt invitasjon til å delta med supernasjonal klasse 3 biler ved dette arrangement.

Foreløpige opplysninger:
Dato:   24- 25. September
Klasser:
Supercars       ( Div1)             Max antall biler 20
Super 1600     ( Div 1 A )       Max antall biler 20
Supernasjonal klasse 3         Max antall biler 15

Alle detaljer er ikke på plass, men det snakkes om både pengepremier og reisetilskudd fra den tyske arrangøren