Informasjon om Bilsporttalentet 2014!

Bilsporttalentet2012

 

 

 

 

 

 

Norges mest omfattende og prestisjefylte talentkonkurranse for unge bilsportutøvere arrangeres i 2014 for åttende gangen! 

17 år gamle Henrik Furuseth fra NMK Gardermoen ble en populær vinner av fjorårets talentkonkurranse etter to knalltøffe finaledager på Vålerbanen.
Henrik startet sin bilsportkarriere i gokart før han gikk over til formelbil i 2010. Etter en sesong i Norge bestemte han seg for å satse på en racingkarriere i USA godt hjulpet av USA boende Anders Krohn.

Henrik ble amerikansk mester i USF2000 i 2012 og satser hardt på å klatre stigen helt opp til IndyCar!

NBF Talentutvikling og jury speider nå etter fem unge talenter til «Bilsporttalentet 2014».

Er du aktiv innen bilsport og er mellom 15 og fylte 21 år, inviteres du herved til å sende søknad med din motorsport-CV innen 30. juli med en begrunnelse for hvorfor nettopp du bør være en av de fem finalistene.

 

Påmeldingsskjema finner du på www.bilsport.no under linken Talentutvikling eller kan fåes ved henvendelse til Norges Bilsportforbund, mail til info@bilsport.no eller telefon 23 05 45 00 

Kanskje er det nettopp du som kan slippe jubelen løs når vinneren av “Bilsporttalentet2014” skal utropes på Bilsportforbundets premieutdeling i november.