Ingen ferie for Varhaug

_y8p1199-2.jpgGP3-fører Pål Varhaug har travle dager. Bare noen dager etter løpene på Hockenheim skal han i aksjon denne helgen på Hungaroring utenfor Budapest i Ungarn.

-Hungaroring er en bane jeg liker godt, og som jeg har mye erfaring fra. Det er en bane hvor det er vanskelig med forbikjøringer, så kvalifiseringen blir viktig. Jeg var fornøyd med bilen på Hockenheim i helgen, og håper den er like bra i Ungarn, sier Pål Varhaug.

Pål Varhaug kjører for det sveitsiske teamet Jenzer Motorsport, og det kan hende han får ny teamkamerat denne helgen. Årsaken er at Simon Trummer skadet seg på Hockenheim, men Trummer har fortsatt ikke gitt opp å stille til start.

Hungaroring ligger like utenfor Budapest, og som alltid kjører GP3 sammen med Formel 1-sirkuset. Ofte er det mange nordmenn som reiser til Hungaroring.

Pål Varhaug og resten av GP3-feltet starter med en fritrening fredag ettermiddag, før det er klart for kvalifisering lørdag morgen. Det første løpet går lørdag klokken 17.20, mens løp 2 går søndag morgen klokken 09.20. Løp 2 kan sees direkte både på Eurosport 2 og Viasat Motor.