Ingen god helg for Heidi

H_Frydenhaug_15_sept
Denne helgen var det finaler i årets sesong i DTC/NTCC på Jyllandsringen i Danmark. Et løp hvor mange ville vinne og få med seg mest mulig poeng før en vinner skulle kåres.

Lørdagen startet med to treningspass, her hadde teamet lit tekniske problemer med bilen og gikk glipp av noen verdifulle runder med testing av oppsett. Men i kvalifiseringen fungerte bilen bedre og Heidi kjørte inn til en 16 tid av 23 biler som var et ok utgangspunkt for helgens tre finaler.

I første finale fikk ikke Heidi helt flyten med bilen og slet med feste, men hun kjempte det hun kunne kjempe og hadde mange harde fighter, men kom desverre borti en annen bil som fikk en sleng å bilen sin og dette fikk Heidi en straffebane for. Men samme fører kom tilbake og gjorde en stygg forbikjøring på Heidi slik at hun kom nesten sist i mål.

I finale to slet Heidi fortsatt litt med bilen men igjen var det mange harde fighter og forbikjøringer. Det var mange som ville opp og forbi og Heidi kom i slutt i mål på en 17 plass. Ikke helt der vi ville være, men med tanke på at bilen ikke var helt optimal å kjøre så var det helt greit.

Før siste finale gjorde teamet en ny endring på oppsettet på bilen, og Heidi kunne med engang kjenne at nå var bilen god å kjøre og nå skulle det kjøres. Heidi fikk en god start og var med fra første sving. Men desverre kom ikke Heidi langt før det var helt stopp. Noen biler lengre fremme hadde kræsjet og stod midt i banen, Heidi klarte såvidt å unngå en annen bil ved å kjøre på høyre side av bilen. Men en annen bil lengre bak kom på full fart og skulle forbi samme vei og sendte desverre Heidi rett inn i fronten på den bilen som stod stille. Det ble punktering og knust forstilling og desverre brutt løp.

« Dette var virkelig ikke den avslutningen vi ønsket på sesongen, jeg kjente allerede fra jeg kjørte ut av pit at bilen var god å kjøre og at nå skulle det bli bra, da var det ekstra trist å ikke få kjørt. Vi hadde en trøblete start på sesongen, men nå på høsten har vi hatt flere gode løp og vist at vi kan regnes med i topp ti når alt fungerer maks. Så med et bedre budsjett og mer tid bak rattet, så skal nok 2016 sesongen bli et bra år. Vi gleder oss allerede», sier Heidi.