Ingen god helg for Krohn

a_krohn_09.jpgDet ble ikke den helgen Anders Krohn hadde tenkt seg på New Jersey Motorsports Park da det Amerikanske Formel Star Mazda Mesterskapet kjørte sitt første dobbeltløp for sesongen. 6. og 12. plass ble fasit.

Anders holdt pole position mesteparten av kvalifiseringen for det første løpet, men gikk tom for bensin på sin raskeste runde. Til slutt falt han ned til tredjeplassen, ett tidels sekund bak raskeste mann. Med ett kjempefelt på 28 biler var hele 16 biler innenfor ett sekund i toppen, noe som viser hvor utrolig hard konkurransen er i Star Mazda.

I første løp fikk Anders en halvdårlig start, men kjørte inn i den første svingen på fjerdeplassen. Dessverre bestemte en fører bak Anders seg for å gjøre et forbikjøringsforsøk på innsiden av banemarkeringen og sendte både seg selv og Anders utenfor banen.

Krohn tapte mange plasseringer, men begynte å kjøre seg opp så snart han var tilbake på banen igjen. Han krysset til slutt mållinjen som nummer 12 med en skadet bil, og innkasserte noen poeng i mesterskapet.

I kvalifiseringen for andre løp var Krohn bare to tideler bak pole position, men i dette tette feltet var det bare bra nok til en 7. plass. Noen runder inne i løpet kjørte han seg opp til sjetteplassen og begynte å ta igjen de fremste i feltet. De siste rundene gikk bakdekkene av og Krohn måtte ta til takke med å bli nummer seks.

-Vi hadde håpet på et bedre resultat etter å ha vært så raske i testing og kvalifisering. Men det å gå tom for bensin er en tåpelig feil som koster oss dyrt i disse sammenhengene. De første fem løpene i år har alle vært problempreget og nå trenger vi sårt et vendepunkt for å kunne kjempe om mesterskapet i årets sesong. Forhåpentligvis vil en endring i teamstrukturen gjøre at vi kommer sterkere tilbake neste helg når vi skal kjøre ovalløp på Milwaukee Mile, sier Anders Krohn om situasjonen etter fem av 13 løp er kjørte.