Ingen god helg for Paulsen

Det ble ikke noen god helg på Oschersleben i Tyskland for Stian Paulsen i den internasjonale TCR-serien.

Stian Paulsen i SEAT Leon endte opp med å bli utelukket i første løp, mens han krasjet like etter start og brøt i det andre.

-Mye har vært positivt i helgen. Jeg ble nummer sju i begge treningene med dårlige dekk. I kvalifiseringen prøvde jeg et oppsett som ikke virket optimalt med de nye dekkene. Men jeg kom til  Q2 igjen for andre gang i år, og endte opp med 12. plass i kvalet, sier Stian Paulsen.

Det var italienske Gianni Morbidelli i VW Golf som hadde

 

I første løp lå Paulsen lenge og kjempet om plasseringene 7-9, og hadde godt tempo. Men etter en stund fikk han sort flagg for å ha kuttet for mye i en sving.

Vinner av første løp ble Morbidelli foran briten Daniel Loyd i SEAT og Rob Huff i VW Golf.

i andre løp hadde også Paulsen 12. startspor. Her kom han ikke langt. Det ble trangt i starten og plutselig kom en konkurrent inn fra siden rett foran Paulsens bil. Stian hadde ingen mulighet til å unngå en skikkelig sammenstøt, og dermed var det kjørt for Fredrikstad-gutten.

 

Også andre løp ble vunnet Morbidelli, med Opel-føreren Mat’o Homola fra Slovakia på en andreplass og franske Jean-Karl Vernay i VW Golf på tredje.

Sammenlagt i serien leder Vernay, foran Attila Tassi og Robert Colciago.

Neste runde kjøres på Chang International Circuit I Thailand, og der vil ikke Paulsen delta.

 

-Nei helgens løp var kanksje det siste år, og det er synd for jeg føler at vi har fått bedre og bedre tempo, sier Stian Paulsen.

På filmen her kan du se blant annet Stians krasj i andre løp:

www.youtube.com/watch?v=julAxe9QogE