Ingen jackpot for Isachsen

S_Isachsen_15_nov
Det ble en vanskelig sesongavslutning i Global Rallycross Championship for Sverre Isachsen. Han krasjet i semifinalen, og bilen ble så skadet at han måtte bryte.

 

Til slutt var det finske Joni Wiman som vant GRC-finalen i Las Vegas, mens Scott Speed er årets sammenlagtmester. For den eneste nordmannen i feltet gikk det ikke så bra.

 

– I det første heatet ble jeg påkjørt av Ken Block så kraftig at også motoren røk. Vi byttet motor til semifinalen, men der punkterte jeg på vei opp mot hoppet. På grunn av punkteringen gikk bilen rett i murveggen og det var et kraftig sammenstøt. Bilen ble så skadet at jeg ikke kunne fortsette, og dermed var løpet over for min del, forteller Sverre Isachsen.

 

Også hans teamkollegaer i Subaru Rally Team USA, Bucky Lasek og David Higgins, var uheldige, og nå ser de alle frem mot neste sesong.

 

– Dette var ikke den sesongavslutningen vi ønsket, men vi har heller ikke hatt noen store forventninger til denne sesongen. Det har vært et lære- og utviklingsår med en ny bil og vi ser allerede frem til neste sesong. Da går det forhåpentligvis bedre.

 

Sverre Isachsen blir igjen i Las Vegas et par dager, og skal blant annet skrive autografer på standen til Royal Purple på SEMA Show torsdag. Fredag bærer det så hjem til Norge og vinterferie.