Ingen kjøring på Stian Sørlie

s_sorlie_port.jpgHelegens 24-timersløp på Nürburgring fikk en brå slutt for racerfører Stian Sørlie og hans team Need for speed by Schubert Motorsport.

Etter to timer fra start, hadde klatret opp på listen fra 15.plass til en god 10. Dette var noe som virkelig lovet bra for resten av løpet før den kjedelige hendelsen. Stians makker, Jörg Viebahn, ble truffet av en annen bil, noe som resulterte i et kraftig krasj og BMW Z4en ble totalvraket. Stian var satt opp som fører nummer fire, og fikk dermed aldri satt seg bak rattet under dette løpet.

– Dette var utrolig ergerlig, kanskje min største nedtur innenfor motorsport noen sinne. For min del må jeg gå i tenkeboksen og finne ut hva man skal gjøre videre. Når man har forberedt seg et helt år til dette løpet, og ikke får kjørt en eneste runde, blir det hardt å takle psykisk forteller Stian Sørlie.

Stian er ikke alene om å bryte dette løpet, av de 206 startende, er det over 100 som har gitt opp fem timer før løpet avsluttes. Det er nettopp derfor dette kalles verdens tøffeste billøp.

Følg http://adac.24h-rennen.de/ for de siste resultater.