Ingen Subaru-avtale for Isachsen

2×8q1418-2.jpgEM-lederen i rallycross, Sverre Isachsen, avkrefter at han har inngått en avtale med Subaru. Til helgen stiller han til start i den tyske EM-runden med sin Ford Focus.

I siste utgave av magasinet Rallycross World spekuleres det i om Sverre Isachsen kommer til å bytte fra Ford til Subaru, etter hans gjesteopptreden i X-Games tidligere i sommer.

-Det eksisterer ingen avtale med Subaru, men på den annen side har jeg ingen avtale med Ford heller. Hvis Subaru USA ønsker at jeg skal kjøre mer for dem er det selvsagt interessant, men da bør det gjøres noe med bilen. En Subaru Impreza har et fantastisk potensial, men den bilen jeg kjørte i X-Games var ingen fullrigget rallycrossbil. Blir det derimot bygget en ordentlig rallycrossbil av en Subaru er jeg ikke fremmed for å kjøre mer Subaru – være seg om det er i USA eller Europa, sier 39-åringen fra Hokksund.

Uansett hva som skjer fremover kommer Sverre Isachsen til å fullføre årets EM-sesong med sin Ford Focus. Han leder EM, men etter femteplassen i Belgia for bare noen dager siden, er ikke marginen stor ned til Michael Jernberg.

-Jeg er revansjesugen nå foran løpet på Estering til helgen. Jeg vant på Estering i fjor, og banen passer både meg og bilen bra. Jeg kjører for seier, sier Isachsen som sliter med en vond skulder etter de store hoppene i X-Games.