Injection denne uken

viasatsport1.jpgMotorsportmagasinet «Injection» (Program 248) sendes på Viasat Sport onsdag 20.januar kl. 18.00. Reprise lørdag 23. januar 21.30. Dette er innholdet:

SIGDALSRALLY
En oppfølging av øvrige klasser i Sigdalsrally, den første NM-runden i rally, med fokus på Subaru Cup og NM for 2WD-klassene.

Subaru Cup endte med seier til Andreas Mikkelsen, som også leder NM, men 2.plassen til Anders Kjær gjør at Larvik-gutten seiler opp som en kandidat til sammanlagtseieren. Sigdalsrally var også debut for det 17-årige stortalentet Marius Aasen, som kjørte løpet med dispensasjon fra førerkortbestemmelsene. Marius åpnet lovende, men hadde en avkjøring på fjerde fartsetappe og havnet et stykke ned på resultatlisten.

I NM-klassene for 2WD-bilene åpnet regjerende mester Peder Øksæter (Ford Fiesta ST) med en oppskriftsmessig seier, men de nye Fiesta R2-bilene til Petter Rolfsen og Jo Inge Bakken gjør at klassen kan bli mer spennende i 2010 enn hva som var tilfellet i fjor.

RETRO – FLESBERGRALLY 2000
Tilbakeblikk på andre NM-runde i rally for 10 år siden da Henning Solberg dominerte. Morten Østberg fikk en spesiell oppladning til løpet da hans Subaru ble stjålet – men også gjenfunnet før start. Pernilla Walfridsson, Petter Solbergs kone, vant Gruppe N i sin Mitsubishi.