Injection denne uken

viasatsport2.jpgMotorsportmagasinet «Injection» (program 271) vises på Viasat Sport onsdag 28. juli kl. 18.00, med reprise lørdag 31. juli kl. 12.00. Dette er innholdet
• NORGESCUP RALLY – RALLY TRØGSTAD

Rally Trøgstad var femte runde i årets Norgescup for Nasjonalklassene. Et kort og hektisk rally med både asfalt- og grusunderlag, der også regn og varierende føreforhold skulle gi utfordringer til de totalt 90 deltakerne.

Søren Snartemo (BMW M3) sikret seg en ledelse på 14 sekunder allerede på den første av de sju fartsprøvene, og det viste seg å bli avgjørende. Han kjørte kontrolert i tet resten av løpet og vant foran Jan Ove Branes (Volvo 940). Jan Egil Halland (BMW M3) måtte nøye seg med 4.plass, men holder likevel ledelsen i Norgescupen sammenlagt.

Mads Østberg (Subaru Impreza WRC) var naturlig nok storfavoritt i Trøgstad og vant løpet totalt med stor margin, for øvrig for tredje gang på rad i Trøgstad.

• NM ASFALT RACING – 7RACING FRA RUDSKOGEN

Et sammendrag av løpene i 7Racing fra Rudskogen, der Ronny Vestengen og Torbjørn Lunden Bjerke vant hvert sitt løp.