"Injection" denne uken

haabjorg_dokka.jpgMotorsportmagasinet «Injection» vises på Viasat Sport (program 317)onsdag 14.september kl. 19.00. Reprise fredag 16. sept. Kl. 18.30 og søndag 18. sept. kl. 12.25. Dette er innholdet i programmet:

• NM RALLYCROSS – RUNDE 5 – DOKKA

Kampen om gullmedaljene ble ikke veldig spennende under NM-finalene i rallycross på Vinjarmoen ved Dokka. Men det ble likevel et stevne preget av dramatikk og action, ikke minst takket være svært vanskelige baneforhold etter vedvarende og kraftig regnvær.

Veteranen Trond W. Marthinsen (Citroën Saxo) og Thommy Tesdal (Opel Corsa) møttes til direkte kamp om NM-gullet i A-finalen, men Marthinsen var for suveren til at det ble reell spenning.

I Klasse 2 var Ole Håbjørg (BMW 121) mester allerede før finalen, men han tok likegodt med seg en klar seier også i finaleløpet, foran Henning Nyberg (Mazda RX7) som tok sølvmedaljen.

I Klasse 3 ble det dramatikk da Herbjørn Haug (Mercedes) og Terje Morstad (BMW M3) hadde et sammenstøt i første sving. Morstad snurret, men fortsatte å kjøre etter snurringen. Tre runder senere kjørte han på Herbjørn Haug og sendte ham ut av banen, noe som første til diskvalifikasjon og en klekkelig bot fra løpets jury. Stian Haugan (Citröen Xsara) vant løpet og tok dermed NM-gullet med klar margin, for øvrig årets andre gull på Haugan ettersom han allerede er mester i bakkeløp. Terje Morstad fikk sølvmedaljen, selv uten tellende poeng i finaleløpet.

Minner også om nett-TV sending (legges ut umiddelbart etter hovedsendingene på Viasat Sport) på www.injection.no