"Injection" denne uken

stian_haugan_500.jpgMotorsportmagasinet «Injection» (Program 244) vises onsdag 4.november kl. 18.00 på Viasat Sport med reprise lørdag 7.november kl. 20.00. Dette er innholdet:

• NM BAKKELØP – RUNDE 5 – LILLEHAMMER

Snøvær gjorde at det bare kunne kjøres en omgang under NM-finalene ved Lysgårdsbakken på Lillehammer. I de fleste klassene ble det kun små forandringer, men i klasse 1 førte det til at Svein G. Nilsen (Peugeot 106) gikk forbi Anders B. Hansen (VW Polo) i sammendraget, og dermed tok sitt første NM-gull.

Anders Grøndal (Subaru Impreza WRC) var totalraskest i NM-klassene og tok også gullet i Klasse 5 for firehjulsdrevne rally- og rallycrossbiler. Stian Haugan (Citroën Xzara) nøyde seg med en 4.plass på Lillehammer, men det holdt likevel til NM-gull. Haugan vant også gull i rallycross og er årets eneste dobbeltvinner i kombinasjonen av de to grenene.

• RETRO – MARTIN SCHANCE PÅ MONZA

At Martin Schanche også satset på Sportsvogn-VM
er nærmest en godt bevart hemmelighet i dag. Denne reportasjen viser Martin Schanche og Birger Dyrstad i aksjon på Monza-banen i Italia i 1986, der de som første norske team noensinne havnet på pallen i et VM-løp.