"Injection" på onsdag

mads-hadeland-bilde.jpgMotorsportmagasinet «Injection» vises på Viasat Sport (program 331) onsdag 22.februar kl. 18.00 og 23.30, samt lørdag 25. kl. 15.30. Rally Hadeland blir hovedinnslag.

• RALLY HADELAND

Mads Østberg stilte overraskende opp i Rally Hadeland med lånt BMW M3 fra Jarle Lippert, men med flere tekniske problemer underveis og en avkjøring på siste fartsetappe ble det brutt løp på Mads som kom fra pallplass i siste VM-runde i Sverige.

Even Moan (Subaru Impreza Sti) ledet hele veien i sin 13 år gamle ex-Eivind Steffensen Subaru og vant til slutt med en margin på hele 50 sekunder etter 36 km med fartsetapper. Løpet inngikk som runde i Team Rally Nasjonal Cup, og best av førerne med tohjulsdrevet Nasjonal-bil ble Tom Kr. Lien på 6.plass totalt. Mellom Moan og Lien havnet et knippe med talentfulle unggutter, som alle er med i toppen i NM 2WD i år. Marius Dahl (Ford Fiesta ST) sikret 2.plassen foran 18-årige Sindre Furuseth (Ford Fiesta ST).

Minner også om nett-TV sending (legges ut umiddelbart etter hovedsendingene på Viasat Sport) på www.injection.no