"Injection" på SportN onsdag

sport_n_logo_300×17413.jpgMotorsportmagasinet «Injection» (Program 201) vises på SportN onsdag 29. oktober kl. 19.30. Reprise søndag 2. november. Kl. 14.30. Programmet vises også på den nye kanalen Viasat Sport fredag 31. oktober kl. 00.45 og lørdag 1. November kl. 00.15. Dette er innholdet:

BILCROSS «NEGLSPRETTEN» – HAMAR

Ikke mindre enn 170 deltakere benyttet anledningen til å markere sesongavslutningen i bilcross med løpet «Neglspretten» på Vendkvern Motorbane utenfor Hamar.

Med minusgrader natta før løpet var det nok tendenser til neglesprett for deltakerne i de tidlige morgentimene, men forholdene ble betydelig bedre utover dagen. Staffen Skustad (Saab 99) fra Elverum har gjennom hele sesongen vært en av landets beste juniorer og i finalen var han i en klasse for seg selv.

I seniorklassen utmerket Jan Lillegrend (Saab 99) seg med å vinne tre finaler på rad, men i A-finalen ble veteranen Tom Kristian Lien (VW Boble) fra Modum og Sigdal for sterk. Lien vant sesongens siste bilcrossløp, men fikk innledningsvis hard konkurranse fra Ståle Elnes (Opel Kadett) som hadde tatt turen fra Levanger i Trøndelag for å måle krefter med de beste fra østlandet. Elnes hadde imidlertid fylt for lite bensin før A-finalen (!) og med en bil som fusket i et par av svingene klarte han ikke å utfordre Lien i kampen om seieren.