"Injection" på SportN onsdag

sport_n_logo_300×17414.jpgMotorsportmagasinet «Injection» (Program 214) vises på SportN onsdag 11. mars kl. 19.30. Reprise søndag 15. mars kl. 17.30. Programmet vises også på Viasat Sport onsdag 11. mars kl. 18.30 og reprise søndag 15. mars kl. 16.15. Dette er innholdet:

• NM RALLY -RUNDE 3 – NUMEDALSRALLY

PG Andersson fra Sverige (Skoda Fabia WRC) stilte som utfordrer til Mats Østberg (Subaru Impreza WRC) og Anders Grøndal (Subaru Impreza WRC) i den tredje NM-runden. Svensken vant den første fartsetappen, men en tur i brøytekanten på SS2 fylte motorrommet på Skoda`en med snø. Andersson tapte flere minutter da bilen stoppet og valgte å bryte løpet. Overraskende var det Grøndal som ledet på Østberg med 11 sekunder inn til første service, men Grøndal snurret på SS4 og tapte 42 sekunder. Dermed lå veien åpen for Mads Østberg, som kunne ta sin første totalseier for året og dessuten sørge for at Subaru Impreza WRC S14, bilen som Petter Solberg kjørte i fjorårets VM, tok sin første seier noensinne.

I «standardklassen» Gruppe N ble det en fantastisk duell mellom Eyvind Brynildsen og Martin Stenshorne (begge i Mitsubishi Evo9). Foran siste fartsetappe, den 27 km lange «Smådøla», ledet Brynildsen med ett sekund. Martin Stenshorne fikk problemer med motoren på den siste etappen og Eyvind Brynildsen kunne ta sin andre strake NM-seier med en margin på 18 sekunder til regjerende mester Stenshorne.

Peder Økseter (Ford Fiesta ST) tok sin tredje seier på rad i klassen for 2WD og leder mesterskapet suverent etter vintersesongen.