"Injection" på SportN onsdag

sport_n_logo_300×17415.jpgMotorsportmagasinet «Injection» (Program 217) vises på SportN onsdag 29/4 kl. 19.00. Reprise søndag 3/5 kl. 12.30. Dette er innholdet:

• RALLY STAVANGER

Tradisjonsrik åpning på sommersesongen for rallyfolket med sprintrally på asfalt i Stavanger. Denne gang i svært publikumsvennlig format med en rundbane som ble kjørt tre ganger.

Stavangers egen Trond Sveinsvoll vant løpet i 2004 og har flere andre topp-plasseringer, men Sveinsvoll har kjørt lite de siste par årene og ville ikke innrømme at han var favoritt i sin Ford Focus WRC. Men «rattrust» til tross, Sveinsvoll viste seg å være den raskeste og vant åtte sekunder foran Rune Danneborg (Ford Focus WRC) og med Svein Frustøl (Ford Focus WRC) på 3.plass.

• RALLY SØRLAND – MEST KREVENDE GRUSRALLY?

Førstkommende helg (fredag og lørdag) kjøres årets fjerde NM-runde i rally i traktene omkring Mandal, nemlig Rally Sørland. Løpet regnes som landets mest krevende grusløp, og det er mange som tidligere har hatt ublide møter med bergknauser og andre terrengdetaljer utenfor løypa. I innslaget ser vi på noen av de mest dramatiske episodene og oppsummerer også fjorårets løp.