"Injection" på SportN onsdag

sport_n_logo_300×1742.jpgMotorsportmagasinet «Injection» vises på SportN  onsdag   kl. 20.00. Reprise tirsdag 3.juni kl. 15.30. Dette er innholdet:

NM RALLYCROSS – RUNDE 2 – BERGEN

Det ble dramatikk for alle pengene under andre NM-runde i rallycross på Eikås Motorsenter i Bergen. I et innledende heat i Klasse 1 ble Larvikføreren Knut R. Holt sendt i jordvollen – og bilen slo rundt tre ganger. Det så alvorlig ut, men Holt ble sendt på sykehus der det ble konstatert lettere skader i form av brudd i en hånd og hjernerystelse.I A-finalen i Klasse 1 var regjerende Norgesmester Even Hvaal (Citroën Saxo) nok en gang suveren og sikret seg sesongens andre seier foran Thommy Tesdal (Opel Corsa) og Trond Marthinsen (VW Polo).

I Klasse 2 ble det en ytterst tøff og underholdende A-finale, der Johny Sandmo (Opel Kadett) klarte å kjøre seg opp fra 6.plass etter første sving til seier i mål. Tom Daniel Tånevik (Peugeot 306), som vant første runde i Trøndelag, fulgte opp med 2.plass og leder dermed mesterskapet etter to runder.

Kristiansundføreren Mindor Lien (BMW M3) vant klart i Klasse 3 foran Kurt Inge Espeland (Subaru Impreza) og Stian Haugan (Citroën Xzara).