"Injection" på SportN onsdag

sport_n_logo_300×1746.jpgMotorsportmagasinet «Injection» (Program 190) vises på SportN  onsdag kl. 20.00. Reprise tirsdag 26. august kl. 16.30 Dette er innholdet:

CAMARO CUP MED NORSKE PROFILER
Den svenske Camaro Cup er Nordens eldste «merkecup» i asfaltracing med start allerede tidlig på 80-tallet. Gjennom alle disse årene har norske førere prestert gode resultater i cupen der det kjøres med Chevrolet Camaro med store brummende V8-motorer. I årets sesong deltar Bernhard Kongsrud med en 4-bilsteam der han blant annet har fått med seg tidligere Camaro-mester Ole Martin Lindum. Kongsrud og Lindum har denne sesongen tatt flere pallplasseringer og begge er blant medaljekandidatene i sammendraget. I denne reportasjen følger vi teamet til Bernhard Kongsrud under gateløpet i Gøteborg, sesongens desiderte statusarrangement med 30 000 tilskuere midt i Gøteborg sentrum. Den nederlandske gjestesjåføren Duncan Huisman vant begge løpene, men Kongsrud sikret 3.plassen på lørdag og Lindum ble nr. 2 på søndag i to svært actionfylte og underholdende løp.