”Injection” Viasat Sport onsdag

Bilsportmagasinet ”Injection” (program 370) vises på Viasat Sport onsdag 20. februar kl.18.00, med reprise lørdag 23. februar kl. 17.00. Dette er innholdet i programmet:

FLESBERG RALLYSPRINT

Sprintrallyet på Vangestadmogen mellom Lampeland og Flesberg ble å regne som et uoffisielt Buskerud-mesterskap i rally, da nesten samtlige startende representerte Buskerudklubber.

Stian Hafsengen (Mitsubishi Evo9) var klar favoritt, men tapte 30 sekunder på den andre av de i alt fire fartsprøvene. Dermed kunne Vidar Kristensen og Hans Jørgen Ulleberg innkassere sin første totalseier noensinne, med sju sekunders margin til Hafsengen. Mads Peder Hvambsal (Volvo 240) var best av førerne med tohjulsdrevet bil på 3.plass, noe som ga seier i nasjonalklassene.

RETRO – FLESBERGRALLY 1993

Vi går 20 år tilbake i tid med Flesbergrally fra 1993. Løpet var et av de mest tradisjonsrike og populære på den norske rallykalenderen, blant annet med den fantastiske fartsetappen over Blåberg på Blefjell, der det alltid var hundrevis av tilskuere og stor stemning. Flesbergrally 1993 ble vunnet av Birger Gundersen (Toyota Celica GT4).

Minner også om nett-TV sending (legges ut etter hovedsendingene på Viasat Sport) på www.injection.no