injection.no blir bilsportens nett-TV

top.jpgTV Media Produksjon AS lanserer denne uka bilsportens nett-TV, basert på det ukentlige magasinprogrammet «Injection», som siden 2000 er blitt vist på TV-kanalene SportN og Viasat Sport Norge. På www.injection.no kan alle som vil se programmene logge seg inn og få med seg aktuelle og tidligere sendinger.

-Vi ønsker å øke tilgjengeligheten slik at alle bilsportinteresserte – i hele landet – skal få anledning til å se programmene. At det skjer nå henger sammen med opphør av kanalen SportN, der Injection har hatt fast plass på sendeskjemaet hver uke de siste fire årene. Programmet fortsetter med sendinger på Viasat Sport Norge, men vi har stadig henvendelser fra bilsport-miljøet om det ikke også er mulig å se programmene på nett. På www.injection.no blir dette nå mulig, og det blir gratis for alle, sier daglig leder Henning Isdal i TV Media Produksjon AS.

Medarbeiderne i produksjonselskapet har produsert video- og TV-programmer fra norsk og internasjonal bilsport siden 1984. I 1989 startet det ukentlige magasinprogrammet «Shell Motorsport» på TVNorge. På midten av 90-tallet flyttet programmet til TV3 under programtitelen «Motorsport». I 2000 ble «Injection» lansert på Viasat Sport – og programmet har siden da hatt tilhold på Viasats kanaler. Totalt siden starten har TV Media Produksjon AS produsert nær 1000 halvtimes TV-programmer – i hovedsak med innhold fra norsk bilsport. Selskapet har også produsert sendinger fra Rally-NM for NRK siden 1995.

-Norsk bilsport har utviklet seg mye på disse årene og aktivitetsnivået er i dag langt høyere enn for 25 år siden. Rallycross med Martin Schanche i spissen var «flaggskipet» på midten av 80-tallet. I dag har vi utøvere som hevder seg på internasjonalt plan i mange grener – og basisen er altså de nasjonale mesterskapene, der unge talenter nærmest står i kø. Eksempler på dette er årets 17-årige europamester i rallycross, Mats Lysen, og Andreas Mikkelsen, som i en alder av 20 år allerede er en etablert stjerne i internasjonal rallysport. De to og mange andre har vi fulgt siden starten av deres karrierer. Injection dekker et variert utvalg av grener under paraplyen til Norges Bilsportforbund, som rally, rallycross, bakkeløp, gokart, asfaltracing, formula offroad og bilcross, sier Henning Isdal.

Injection vil fortsatt ha hovedsending på Viasat Sport Norge hver onsdag, og det er meningen at programmene vil bli tilgjengelige som nettsending dagen etter TV-sending. Fire programmer vil til enhver tid bli liggende tilgjengelig for interesserte seere på www.injection.no – slik at interesserte seere faktisk har en måned på seg til å få sett et program som de ønsker å se.

-Med 5000 lisensierte utøvere registrert i Norges Bilsportforbund og et stort støtteapparat rundt sporten favner norsk bilsport en dedikert «menighet» som sannsynligvis utgjør mer enn 50 000 personer. Langt i fra alle har anledning til å se våre programmer på TV, og vi forventer derfor stor trafikk på vår nye nett-TV løsning på www.injection.no, sier Henning Isdal i TV Media Produksjon AS.