Innholdsrik høstsamling med NBF Talentutvikling

For første gang på nesten to år kunne NBF Talentutvikling invitere til en tradisjonsrik høstsamling igjen.

-Endelig kunne vi gjennomføre en ordentlig høstsamling igjen. På grunn av pandemien har vi vært nødt til å avlyse de tre siste samlingene, men nå var det heldigvis tillatt med en stor og fysisk samling igjen, sier sportssjef i Norges Bilsportforbund, Atle Gulbrandsen.

De tre foregående samlingene har blitt erstattet med en «hjemmesamling», en film og en live-sending, men det aller beste er selvsagt og møtes til fysiske økter, faglig innhold og sosial moro.

Samlingen startet på fredag hos samarbeidspartner Trento Sørumsand. Der var det klart for fysiske tester for Team Norway, for å se hvordan de ligger an fysisk – og har referansepunkter til neste fysiske test.

Etter den fysiske testen gikk turen til Lillestrøm og Oslo Motor Show, før dagen ble avsluttet med en felles middag i Lillestrøm.

Lørdag var det igjen klart for fysisk trening på Trento, og nå var også 15 utøvere som ikke er på landslaget med – og totalt mer enn tretti utøvere deltok på treningen.

Etter treningen gikk turen til X Meeting Point på Hellerudsletta, hvor det var faglige innlegg med Mads Østberg, EVEN Management og forbundslege Thomas Heggelund som snakket om antidoping.

På kvelden var mange av deltakerne med på NBF sin premiegalla, hvor flere av utøverne fikk heder og ære.

Søndag var det så klart for en ny treningsøkt på Trento Sørumsand i regi av landslagstrener Jan Åge Asgrimsplass.

-Dette ble en vellykket samling med mer enn 35 deltakere totalt og enda flere foresatte. Det var gøy å kunne møte så mange igjen, og vi satser på at vi kan arrangere en tilsvarende samling til våren igjen. Før den tid har vi noen andre aktiviteter på agendaen, avslutter Atle Gulbrandsen.