Inspirert av Pikes Peak

Møller Bil har byttet logo, og dermed har også Møller Bil Motorsports Audi RS 3 LMS fått nytt design. Designet er inspirert av den legendariske Audi Sport Quattro som Walter Röhrl kjørte i Pikes Peak i 1987.

I høst skiftet Møller Gruppen navn til Møller Mobility Group, og i den forbindelse ble det utarbeidet nye logoer og nytt design også for forhandlerkjeden Møller Bil. Denne logoen og designet er nå på plass på Møller Bil Motorsports Audi RS 3 LMS, og motorsportfans vil se at den har fått sin inspirasjon fra en av de mest legendariske løpsbilene til Audi noensinne.

– Fargene er hentet fra den nye paletten til Møller Mobility Group. Vi har også valgt å spille på Audis stolte motorsportshistorie. Vi har derfor lagt på striper som er inspirert av den bilen Walter Röhrl kjørte med i bakkeløpet Pikes Peak i 1987, forklarer teamsjef i Møller Bil Motorsport, Marius Misfjord.

Walter Röhrls Audi Sport Quattro S1 fikk legendestatus da han ble den første noensinne til å kjøre opp Pikes Peak på under 11 minutter.

I tillegg til nytt design er også kalenderen klar for Møller Bil Motorsport. Sesongen starter med testing på Nürburgring den 17. og 18. mars, og etter det følger seks VLN-løp den 7. april, 23. juni, 18. august, 1. september, 22. september og 20. oktober. Alle løpene i VLN-mesterskapet går på den 25 kilometer lange Nürburgring Nordschleife i Tyskland.

– Vårt første år i TCR-klassen i fjor gikk bra med en seier, en andreplass og to tredjeplasser. I år er ambisjonene enda høyere og vi fortsetter med de samme førerne Håkon Schjærin, Atle Gulbrandsen, Kenneth Østvold og Anders Lindstad, avslutter Misfjord. ­­­