Internasjonal lisens blir rimeligere

nbf flagg 600
Årets julegave fra NBF er lavere pris på internasjonal lisens og frivillig utvidet lisensforsikring fra neste år.

Mange har erfart at det er viktig å ha bilsportens utvidete lisensforsikring når man kjører løp i utlandet. Det er en utvidet ulykkesforsikring som alle som har førerlisens i NBF har tilbud om å kjøpe. Denne har en maksimal utbetaling på 1 million kroner ved invaliditet, mens den obligatoriske forsikringen, som er en del av lisensen, har en maksimal erstatningssum på kr. 500 000,-. Den utvidete lisensforsikringen gir også dekning av behandlingsutgifter under løp og trening i Norden inntil 25.000,- kroner, mens den obligatoriske forsikringen i lisensen gir en maksimal dekning på kr. 12.500,-. I forsikringen ligger også en reiseforsikring som gjelder reiser i forbindelse med billøp i Europa.

Internasjonal lisens har i år kostet kr. 1 250,- i tillegg til avgiften for nasjonal lisens. I denne avgiften er den utvidete forsikringen inkludert. Fra neste år reduseres prisen til kr. 1 150,-.

Om man bare ønsker utvidet lisensforsikring kostet den i år kr. 700,-. Neste år vil premien være kr. 640,-.

-Dette er et resultat av at både vi og vår samarbeidspartner på forsikring, If, ser behovet for at flere bør ha en bedre forsikringsdekning, spesielt de som kjører utenlands. Derfor justerer vi i samarbeid ned prisen både for internasjonale lisenser og for utvidet lisensforsikring for 2016, sier Generalsekretær i NBF Hallgeir Raknerud.

 

Informasjon om utvidet lisensforsikring