Internasjonal Swung over Drag Challenge 3-6 August 2023

En fantastisk internasjonal deltagerliste på langhelgens Dragrace på Gardermoen Raceway. Annelie Johnsen sier at det er kjempemorro at så mange nasjoner vil komme til oss og kjøre.

Det er 12 nasjoner som er representert på startlista.  Det er representert førere fra alle de nordiske landene pluss England, Frankrike, Tyskland, Sveits og Spania.

Drag Challenge er nok en gang høydepunkt i dragracing-sesongen.
Så lenge vi kan huske, er Drag Challenge sesongens høydepunkt for Gardermoen Raceway og norsk dragracing. 2023-utgaven vil ikke være noe unntak med fire actionfylte dager med dragracing på alle nivåer, fra Junior Dragster og Junior Drag Bikes, til Pro Modified, Pro Stock, Super Twin Motorcycle og til og med Top Fuel. Det er tid for Dragrace Bonanza i Norge.

Du har muligheten til å booke camping inne på området og få orkesterplass helt inntil banens høyre side! Du finner skjema for booking på NDRG.no sin hjemmeside. Det er plass til 20 bo enheter så vær rask! Første mann til mølla

Fra torsdag 3. august til og med søndag 6. august kan tilskuere oppleve action på Gardermoen Raceway i nesten alle klasser dragracing har å by på. Først og fremst er Drag Challenge en av de store rundene i Summit Racing EDRS Series, da nesten alle klasser kan samle poeng for dette høyt ansette mesterskapet. Det kjøres også NM. I motorsykkel- og bilklassene vil alle Pro-klassene også være til stede på Gardermoen Raceway, fra Top Fuel Motorcycle og Super Twin Motorcycle til Super Street Bike, og fra Top Methanol til Pro Modified og Pro Stock.

 

Rune Fjeld Motorsport Top Fuel vil være til stede og skal prøve å nullstille banerekordene på Gardermoen Raceway. EM leder Ida Zetterström er sjåfør, Norske teamet Nitro Vikings stiller med Top Fuel med sjåfør Shelley Anne Pearson fra England, DOBBEL moro! De kjører lørdag og søndag. Klokkeslett vet vi ikke enda men følg med på medlemsgruppa NDRG medlemsgruppe på fb.