Isachsen til Atlantic City

S_Isachsen_16_07
Denne helgen skal Sverre Isachsen kjøre årets niende runde i det USA-baserte mesterskapet Red Bull Global Rallycross på en helt ny bane i Atlantic City.

 

Atlantic City i New Jersey er mest kjent for sine casinoer, TV-serien Boardwalk Empire og presidentkandidat Donald Trump, men denne helgen er det altså rallycross som kommer til å sette sitt preg på bybildet. Selve banen er en provisorisk bane på den sentrumsnære flyplassen Bader Field, men sjåførene skal også kjøre en parade på den verdenskjente bryggepromenaden i «Østkystens Las Vegas».

 

Da Sverre Isachsen var i aksjon sist, i Washington DC i juli, gikk det ikke så bra som nordmannen hadde håpet. Nå håper han på bedre lykke denne helgen.

 

– Vi jobber stadig med å utvikle bilen, og den blir bedre og bedre for hver gang. Vi er nok noe bak på motorstyrke ennå, men forhåpentligvis er banen slik at motorstyrke ikke betyr all verden, sier Sverre Isachsen som muligens får en ekstra teamkamerat i helgen. – Ja, det er mulig, men jeg kan ikke bekrefte noe nå, sier Isachsen hemmelighetsfullt.

 

Sverre Isachsen har ikke kjørt alle løpene i årets mesterskap, og ligger derfor langt bak på sammenlagtlista. Leder gjør Tanner Foust foran Scott Speed og Steve Arpin. Helgen starter med trening, kvalifisering og innledende heat på lørdag, mens finalene går søndag fra klokken 13.20 lokal tid. Finalene går direkte både på NBC og Red Bull TV, og selve finalen starter klokken 21.30 norsk tid på søndag.

 

Isachsen kjører en Subaru Impreza for Subaru Rally Team USA sammen med skate-legenden Bucky Lasek.